Diensten

Wij creëren glasoplossingen

Onze focus ligt op projecten waarin wij het verschil kunnen maken. Want wat ons betreft is alles mogelijk. Al meer dan 26 jaar is glas onze passie en werkt ons team van experts aan projecten van onze klanten in binnen- en buitenland. RM Glas engineert, produceert en monteert. Van binnen- en buitengevels tot interieurwanden en van balustrades tot vloeren.

Nagenoeg alles is mogelijk
RM Glas engineert, produceert en monteert alle mogelijke glasoplossingen. Heldere en complete oplossingen van eerste schets tot en met de oplevering; zowel in het interieur als in het exterieur. Wij leveren en monteren op maat gemaakt glas, van gevels, tot binnenwanden en hardglazen puien.

Kennispartner in duurzaamheid
Bij hogere eisen i.v.m. verduurzaming, zoals beperking van warmtedoorgang, kan RM Glas een adviserende rol spelen. Zowel in de voorbereiding als de uitvoering van nieuwbouw en verbouw, renovaties en restauraties.

Klaar voor de toekomst
We ontwerpen met het nieuwste 3D ontwerpprogramma’s om te kunnen voldoen aan de eisen van de opdrachtgevers. Zo zijn de glasoplossingen in winkelcentrum Hoog Catharijne compleet in 3D BIM uitgevoerd. Visualisatie en de mogelijkheid om direct aanpassingen te maken zijn de grote voordelen van het werken in 3D. Met andere woorden: we meten niets meer ter plekke in, alles komt uit het model.

Sinds 1996
We staan voor innovatie en vakmanschap. Sinds 1996 is RM Glas een expert op het gebied van glas, en alles wat daar bij komt kijken. Deze rijke ervaring in glasoplossingen zorgt ervoor dat u altijd een haalbare en op maat gemaakte oplossing krijgt. Maatwerk in serie of als unicum.

Kortom, RM Glas neemt u graag alle zorgen uit handen, van ontwerp tot uitvoering!

Wij horen graag van u

Laat het ons weten als u interesse heeft om met ons een project aan te gaan of vragen over onze producten hebt.