Vloeren & trappen

Wilt u graag meer weten over dit product en de mogelijkheden qua maatwerk? Ons team staat voor u klaar.

  • Geheel op maat samen te stellen
  • Van eerste schets tot en met de oplevering

Beloopbaar glas bestaat uit verschillende glasplaten met folies ertussen, dit zorgt voor een altijd veilige toepassing in traptreden, bordessen, kelderverlichting, lichtstraten of elke andere denkbare oplossing.

Beloopbaar glas zorgt voor een moderne en lichte uitstraling van een gebouw. Bij state-of-the-art gebouwen, is dit een mooie en ruimtelijke optie. Maar ook in het geval van een monumentaal gebouw is het een waardevolle toevoeging, waar een glazen vloer de scheiding tussen oud en een nieuwe ingreep kan benadrukken.

Vloeren

Ten slotte kan het glas, om verschillende redenen, van een zeefdruk of gestraald vlak worden voorzien. Een (gedeeltelijk) glazen vloer wordt constructief doorgerekend waar gewenst.

Trappen

Behalve vloeren zijn ook trappen in glas een erg mooie aanvulling op een woning of kantoor. Een designtrap van glas geeft de uitstraling van exclusiviteit en moderniteit. Glas maakt met een trap een ruimtelijke sculptuur.

Het is mogelijk om een steektrap eenzijdig in te klemmen, of gebruik te maken van een stalen trapboom, zelfs een volglazen trap kan voor u gemaakt worden. Ook integratie van (LED)verlichting behoort tot de mogelijkheden. De mogelijkheden zijn eindeloos, we helpen u graag bij het ontwerpen en constructief berekenen van uw glazen trap bij RM Glas!

Wij horen graag van u

Laat het ons weten als u interesse heeft om met ons een project aan te gaan of vragen over onze producten hebt.