Binnendeuren

Wilt u graag meer weten over dit product en de mogelijkheden qua maatwerk? Ons team staat voor u klaar.

  • Geheel op maat samen te stellen
  • Van eerste schets tot en met de oplevering

Een deur van glas is een moderne en stijlvolle deur, die een afscheiding creëert zonder in te leveren op het ruimtelijk effect. We maken deuren altijd in hardglas waardoor er een absoluut veilige en duurzame deur ontstaat.

De deur kan volledig in helder glas gemaakt worden, of geheel of gedeeltelijk gezandstraald zijn.

Draaideuren

Onze draaideuren worden gemonteerd op een vloerveer, boven sluiter of hangend aan scharnieren. Voor elke nis of opening is wel een mooie glazen deur te vinden.

Ook als er geen ruimte is in de vloer om een sparing te maken, kan de deur aan een boven draaier worden gemonteerd.

Glazen deuren

Meestal is een glazen deur zonder kozijn en naar beide zijde te openen. We bieden een rijk assortiment aan deurgrepen en scharnieren. RVS, chroom, hout, komt in alle mogelijke vormen en maten. Bij elke specifieke situatie adviseren we de beste oplossing.

Schuifdeuren

Wilt u liever een schuifdeur? Ook die leveren en monteren wij! Zowel een automatische als een handmatige schuifdeur behoort tot ons assortiment.

De schuifdeuren zijn zo minimaal mogelijk gedetailleerd. We gebruiken slanke en strakke aluminiumprofielen en waar mogelijk worden ze zelfs helemaal wegelaten voor maximale transparantie. Het hoge kwaliteit schuifmechanisme zorgt voor een veilig en langdurig gebruik en is verborgen achter een slank profiel boven de deur. Een meer industriële, high-tech look wordt bereikt met een open systeem. Omdat de schuifdeuren hangen heeft u geen drempel nodig.

Wij horen graag van u

Laat het ons weten als u interesse heeft om met ons een project aan te gaan of vragen over onze producten hebt.