ING kantoor Amsterdam

Locatie: Amsterdam Opdrachtgever: ING Vastgoed Opleveringsdatum: December 2008

ING kantoor Amsterdam

Locatie: Amsterdam Opdrachtgever: ING Vastgoed Opleveringsdatum: December 2008

Voor het ING kantoor in Amsterdam heeft RM Glas een glazen terreinafscheiding gerealiseerd. Van origine was de terreinafscheiding, die de binnentuin van de straat scheidt, van geperforeerde staalplaten. Deze wand voldeed niet aan het open karakter dat gewenst was.

 

Met de wand van glazen panelen wordt openheid, transparantie en ruimte gecreëerd en de  zichtlijnen vanuit het kantoor worden verruimd. Het glas is met stalen spiders (afstandhouders) op de bestaande achter constructie gemonteerd. De bouten van de spiders liggen verdiept door middel van verzonken gaten in het glas. Hierdoor wordt het aanzicht van de wand niet onderbroken door constructieve elementen  en loopt het glasoppervlak egaal door.

Wij horen graag van je

Laat het ons weten als je interesse hebt om met ons een project aan te gaan of vragen over onze producten hebt.

Stuur ons een bericht

Bekijk meer van onze projecten