Hoofdkantoor Van Leeuwen

Locatie: Zwijndrecht Opdrachtgever: De Groot en Visser Opleveringsdatum: zomer 2011

Hoofdkantoor Van Leeuwen

Locatie: Zwijndrecht Opdrachtgever: De Groot en Visser Opleveringsdatum: zomer 2011

Van Leeuwen Buizen Groep,  heeft op hun eigen terrein een nieuw hoofdkantoor gerealiseerd. Door de toepassing van zonne- en windenergie en warmte- en koude opslag is het kantoor één van de meest energiezuinige kantoren van Nederland. RM Glas heeft alle glazen binnendeuren geplaatst.

 

Het nieuwe energiezuinige gebouw bestaat uit een glazen buitengevel. In het midden van het kantoor is een groot atrium gecreëerd waar doormiddel van loopbruggen de kantoren bereikt kunnen worden. Om het galmgeluid uit het atrium weg te houden bij de kantoren  zijn er hardglazen deuren geplaatst. Deze staan op een vloerveer met onder- en bovenschoen. Hierdoor kunnen de dubbele deuren naar beide kanten worden geopend.  Op de deuren is een matte folieprint aangebracht. De deuren op de begane grond die toegang bieden tot de Prinses Maxima zaal en het restaurant zijn  met dezelfde matte folieprint uitgevoerd.

 

Op elke verdieping bevinden zich grenzend aan de vides, diverse toiletgroepen. De toegangsdeuren naar deze toiletgroepen zijn van hardglas met een matte geëtste zijde. De deuren draaien op een naar binnen geplaatst, verlegd naar buiten liggend draaipunt. Dit zorgt ervoor dat men aan de buitenzijde van de deur geen in het zicht liggende vloerveer en afwerkplaat ziet.

 

Glastoepassingen:

– Geharde glazen deuren op vloerveren, mat folie print (kantoor)

– Mat geëtste zijde tegen inkijk (WC)

Wij horen graag van je

Laat het ons weten als je interesse hebt om met ons een project aan te gaan of vragen over onze producten hebt.

Stuur ons een bericht

Bekijk meer van onze projecten