RM Glas bouwt aan Nieuw Hoog Catherijne

Locatie: Utrecht Opdrachtgever: BAM Utiliteitsbouw b.v. Opleveringsdatum: fase 1 medio april 2017

RM glas Nederland BV neemt in het nieuwe winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht de winkelpuien en balustrades voor haar rekening. In opdracht van eigenaar Klepierre werkt RM Glas als comaker van de BAM Utilitietsbouw bv, dat de hoofdopdracht voor haar rekening neemt.

 

Het nieuwe winkelcentrum Hoog Catherijne is onderdeel van een grote stedelijke vernieuwing in de binnenstad van Utrecht. De uitbreidingen bestrijken het gebied over de Catherijnesingel tussen het nieuwe Station Utrecht CS en het Vredeburgplein. Onder het winkelcentrum is een parkeergarage gebouwd van 5 lagen diep. RM Glas heeft in het hoofdstijgpunt van deze parkeergarage de balustrades verzorgt, dit is inmiddels opgeleverd en open voor publiekgebruik.

 

Het winkelcentrum heeft medio april de opening van de eerste fase. RM Glas heeft de nieuwe winkelpuien van gebogen glas gemonteerd. De balustrades boven de winkelpuien en loopbruggen hebben zijn van gelaagd glas met een deels witte folie ertussen en eikenhout leuningwerk. De wanden bij de trappen en liften worden voorzien van gecoat interieur glas.

 

Wij horen graag van je

Laat het ons weten als je interesse hebt om met ons een project aan te gaan of vragen over onze producten hebt.

Stuur ons een bericht