Wie zijn wij?

RM Glas Nederland BV uit Nieuwegein is specialist op het gebied van ontwerp, calculatie en montage van alle denkbare glasproducten. We verzorgen in Nederland en daarbuiten grote en kleine glasprojecten.

Zowel in het interieur als in het exterieur maken we gebruik van de vele mogelijkheden die glas te bieden heeft. RM Glas beschikt over een grote hoeveelheid kennis op dit gebied. Wij leveren en monteren op maat gemaakt glas, van balustrades, hardglazen binnendeuren en puien tot glas in interieur en sanitair. Om de mogelijkheden van glas nog meer te kunnen tonen, is een showroom in de maak.

Binnen ons bedrijf werken ervaren monteurs en werkvoorbereiders naast innovatieve bouwkundig engineers, uw vraag gaat zo naadloos over van engineering naar uitvoering. Zo ontzorgen we onze opdrachtgevers.

Waar staan we voor?

We staan voor innovatie en vakmanschap. Sinds 1996 is RM Glas een expert op het gebied van glas, en alles wat daar bij komt kijken. Deze rijke ervaring in glasoplossingen zorgt ervoor dat u altijd een haalbare en op maat gemaakte oplossing krijgt. Maatwerk in serie of als unicum.

Het hele traject van ontwerp tot uitvoering ligt binnen de mogelijkheden van RM Glas. Onze ervaring en kennis zorgen ervoor dat we u kunnen helpen de beste oplossing voor uw probleem te ontwikkelen. In de fabriek wordt het glas vervolgens op maat gemaakt, om tenslotte door onze monteurs bij u te worden gemonteerd. U heeft één aanspreekpunt, van begin tot eind.

Door de platte organisatiestructuur zijn de lijnen kort en kan er snel en doelgericht ingespeeld worden op de vraag van de klant. De RM Glas engineers hebben verschillende bouwkundige opleidingen gevolgd en zoeken met u naar de meest innovatieve en best passende oplossing.
Door de nauwe samenwerking in de werkvoorbereiding wordt de engineering gelijk aan de uitvoering gekoppeld waardoor een veilig en kwalitatief hoogwaardig product gemaakt kan worden.

Kortom, RM Glas neemt u graag alle zorgen uit handen, van ontwerp tot uitvoering!

Certificering

We streven naar optimale kwaliteit voor onze klanten. U wilt, als gebruiker van onze producten, zekerheid over de kwaliteit ervan. Daarom laten we onze producten en werkwijze regelmatig testen door onafhankelijke instanties.

RM Glas beschikt sinds 2012 over een VCA*-certificaat en ook al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd. Daarnaast is RM Glas aangesloten bij brancheorganisaties GBO en Bouwend Nederland.

Wij horen graag van je

Laat het ons weten als je interesse hebt om met ons een project aan te gaan of vragen over onze producten hebt.

Stuur ons een bericht